A telefonom doktorai

Én világ életemben egy renitens ember voltam, mindig nagyon vigyáztam a dolgaimra, már gyerekként sem volt ezzel soha semmilyen problémám. Még csak a könyveim se voltak szamárfülesek soha, valahogy engem mindig zavart ha rendetlenség volt körülöttem, ezért a szüleim ilyen szempontból nagyon szerencsések voltak. Nem törtem sem magam, sem a dolgaim, nem tettem tönkre a könyveim, és ez megmaradt egészen felnőtt koromra is. Ma is szeretem a rendet, bár már annyira nem vagyok rendmániás, de továbbra is nagyon figyelek minden dolgomra. Mindig tiszta az íróasztalom, nincs rajta rendetlenség és a számítógépem és telefonom kiemelt figyelmet kap, tokkal védem őket és figyelek a használat közben is.

Egyrészt nyilván azért, mert így szoktam ezt meg, másrészt pedig azért, mert hihetetlen módon fontos adatok vannak a telefonomon és a számítógépemen egyaránt. A munkámhoz elengedhetetlen fejlesztési tervek és egyebek, amik persze megvannak megfelelő helyen és védett tárolásban, de egy-egy adat, a legújabb eredmények, a kontaktok és egyéb információk biztosan hiányoznának és időveszteséget okoznának, másrészt pedig nagyon macerás lenne mindent visszahozni egy-egy új eszközre. Ennek megfelelően én tényleg nagyon figyelek minden általam használt készülékre.

Balesetek azonban történnek. Van két gyerekem is, és előfordult már, hogy leesett a telefonom vagy egyéb veszélyes helyeztbe került, még akkor is, ha ők is nagyon okosak és tudják, hogy figyelni kell ezekre a dolgokra. Nekem azonban van egy tökéletes Android szerviz partnerem, aki ilyenkor bármi probléma van segítséget nyújt, és ha mondjuk akkumulátor csere vagy egyéb működésben fellépő probléma miatt szükségessé válna egy szerviz akkor tökéletes szakmaisággal és gyorsan megoldják azt számomra.

Bár azon túl, hogy a kijelzővédő fólia sérült és le kellett cserélni még más probléma sosem volt, én azt mondom, jobb felkészülni mindenre, és választani egy ilyen tökéletes partnert arra az esetre, ha szükség lenne hirtelen és nagyon gyorsan egy professzionális megoldásra. Én mindenkinek csak ajánlani tudom a telefonom doktorait. Biztosan nem fognak csalódni bennük és a munkájuk eredményében sem.