Édesanyám kétségbeesett segélykérése

A szülők végig kísérik az életünket. Rengeteg mindent köszönhetünk nekik, és örökké hálásak lehetünk, hogy tényleg mindig mellettünk állnak, ha baj van akkor azonnal segítő kezet nyújtanak és ha elrontunk valamit vagy nem sikerül valami, nem olyan eredménnyel zárunk egy feladatot mint elvárták volna vagy mint ahogyan mi szerettük volna, ők az elsők akik vigasztalni kezdenek és támogatnak minket abban, hogy ne adjunk fel semmit, a következő alkalommal több energiánk legyen és még jobban meg tudjuk oldani a feladatokat mint addig bármikor. Egy szó mint száz, imádnak minket, támogatnak minket és mindent megtesznek hogy az álmaink valóra váljanak és eljussunk oda ahová szeretnénk az életünkben.

Persze azért az idő telik, és bármennyire is nem szeretnénk felfogni vagy elfogadni, az a helyzet, hogy nem csak mi idősödünk és növünk fel, nem csak nekünk lesz családunk és leszünk egyre önállóbbak, hanem bizony ő felettük is eljár az idő, ami azt eredményezi, hogy lehet hogy teljesen megváltozik a személyiségük. Nekem édesanyám mindig is egy hihetetlen talpraesett nő volt, nem létezett számára olyan akadály amit ne tudott volna megoldani, most viszont hogy közel jár a hetven évhez már nem csak nehezebben tanul meg új dolgokat, hanem bizony nehezebben is viseli a nehéz helyzeteket és szituációkat.

Nem olyan régen például elejtette a telefonját és betört a kijelző. Még pont annyira tudta használni, hogy engem felhívjon rajta, és kétségbeesett, teljesen elcsukló hangon mondta, hogy nagyon gyorsan szüksége lenne egy xiaomi szervíz segítségére, mert nem tudja használni a telefont és azt sem tudja most hogy meg tudják-e javítani és ha újat kell vennie akkor az adatokkal nem tudja mi lesz amit a telefonon tárolt. Persze a xiaomiszervizshop.hu csapata felbecsülhetetlen és gyors segítséget nyújtott, úgyhogy se új telefon nem kellett, se az adatok nem voltak veszélyben, nekem pedig rá kellett döbbennem, hogy most már nekem kell támogatnom a szüleimet és nem fordítva.