Legújabb kedvenc oldalam

Én már számtalanszor tettem próbát arra, hogy ne kelljen azért üzletbe mennem hogy be tudjam szerezni a szükséges smink termékeket, szemfestéket, alapozót és egyéb dolgokat, de sajnos azt kell mondjam, hogy a végére mindig kudarcba fulladt a dolog, mert sűrűn változtattak a termék palettán és egyáltalán nem tudtam a végére már eldönteni, hogy mondjuk nekem melyik alapozó színt kellene választanom a bőrömhöz. Persze rengeteg segítséget próbálnak adni ezekhez a választásokhoz az egyes oldalakon, de nekem valahogy sokszor félrecsúszott a színválasztás és így persze az alapozó is, aminek az lett az eredménye, hogy már nem akartam rendelni, hiszen iszonyat költséges tud lenni egy-egy ilyen hibás rendelés.

Most viszont rátaláltam arra az oldalra, ahol még soha semmilyen hasonló problémám nem volt, ugyanis a pipereshop oldalán számtalan avon termék megtalálható, amik hosszú időn keresztül kaphatók, és a színek szinte megegyeznek az oldalon látható színekkel, így még soha egyszer sem fordult elő hogy más színvilág érkezett volna meg hozzám mint amit rendelni szerettem volna. Imádom az alapozókat is és a szemfestékeket is amiket innen lehet rendelni mert tartósak, tökéletesen elegendő fedést biztosítanak, és nem adnak maszk hatást a mindennapi használatban.

Én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kis oldalt, aki minőségi és jól használható, tartós termékeket szeretne rendelni, ráadásul gyorsan egyszerűen és jó áron, hiszen hihetetlen jó akciókat lehet kifogni ezen akár melyik kategóriát tekintve, és akkor még olcsóbban juthatunk hozzá a szeretett avon termékeinkhez. Nálunk már családi kedvenc ez az oldal és a termékek is, hiszen nem csak én, de a férjem és a kislányom is mindig talál rajta magának valamit amit szívesen kipróbálna és megrendelne.