Segítségre szükség van

Amikor én nem olyan régen úgy döntöttem, hogy elegem van a mindennapos kedvtelen munkába járásból, a rossz munkahelyi légkörből, amelyben ülve szinte minden nap megsemmisültem kicsit, és minden egyes reggel újabb és újabb lendületet kellett vennem, hogy egyáltalán elinduljak a munkahelyemre, nem beszélve az értelmetlen és sokszor eredménytelen feladatok sokszor erőn feletti teljesítéséből eredmény és értékelés nélkül, és ezért megalapítom a saját cégemet, ami mindig is az egyik legnagyobb vágyam volt, még koránt sem gondoltam, hogy milyen nehéz fába vágom a fejszémet.

Számtalan adminisztratív teendő, dátumok és jogszabályok, könyvelési teendők és inkább nem is folytatom a sort, mennyi nehézség állja az útját annak, aki saját céget alapít. Én a munkához, és annak a kivitelezéséhez és szakami részéhez kifejezetten jól értek és hatalmas szakmai háttértudás áll mögöttem, de amikor szembesültem ezekkel a dolgokkal kétségbeestem, mert ezen a területen sem ismeretekkel, sem kellő tapasztalattal nem rendelkezem. Hála a jó égnek, a lányom aztán nagyon sokat segített, hiszen ilyen területen tanul, és felbecsülhetetlen segítséget nyújtott, de volt egy terület, amit biztos voltam benne, hogy külső partner segítségével kell majd ellátnom, ez pedig a kockázatértékelés területe volt, amit ugye minden olyan cégének kötelező elvégezni, akik minimum egy főt foglalkoztatnak, tevékenységi körtől függetlenül.

Elkezdtem tehát keresgélni, és egy nagyon jó barátomtól kaptam egy hihetetlen jó tippet, amit meg is fogadtam, és felkerestem a https://activesafety.hu/ csapatot, hogy legyenek segítségemre a kockázatértékelés megvalósításában. Nem kellett csalódnom. Ez a kis csapat hatalmas szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik, és tökéletes választásnak, úgy is mondhatnám, hogy kincsnek számítanak számomra. Azóta is folyamatos kapcsolatban vagyunk, számos szolgáltatást igénybe veszek a kínálatukból, és ezért bátran állítom, mindenki számára tökéletes választásnak bizonyulnak majd, aki velük veszi fel a kapcsolatot.